Iza imena Derma Lift stoji Radmila Serdar, kozmetičarka s bogatim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u beauty industriji. Nakon završene Srednje I Više medicinske škole i dugogodišnjeg rada odlučuje se otvoriti svoju oazu ljepote u kojoj bi klijentima ponudila drugačiji pristup u njezi kože. Od tuda se rađa želja za daljnim usavršavanjem u pogledu različitih tretmana i tehnika kojima se može poboljšati kvaliteta kože i susreće se s tretmanom  Skulpturalnog liftinga. Tretman koji je omiljen od strane poznatih kozmetologinja  i mnogih zvijezda Hollywooda kao i svih ljubitelja prirodne njege kože.  Vjerujući u manualne tehnike pomlađivanja, naša Radmila završila je seminar  u okviru International Aesthetic Sculpture Face Lifting Massage School, kod svjetski poznatog ruskog terapeuta iz oblasti estetike Yakova Gershkovich-a,  koji je i  autor ove jedinstvene metode prirodnog pomlađivanja.

Uz bogato znanje i iskustvo, stalna usavršavanja i seminare želja nam je ponuditi kvalitetne i personalizirane tretmane.

U modernom ambijentu i ugodnoj atmosferi Derma Lift-a možete dobiti tretman skulpturalnog liftinga, koristiti usluge depilacije voskom i šećernom pastom, uživati u masaži kao i u različitim tretmanima lica profesionalnih kozmetičkih brendova Mesoestetic i Dermalogica.

Obratite nam se s povjerenjem !

Ovaj jedinstveni i inovativni tretman neinvazivnog liftinga dostupan je od sada i u Zagrebu u novootvorenom kozmetičkom salonu Derma Lift.

Skulpturalni lifting s intraoralnom (bukalnom) masažom je tretman kojim se potiče regeneracija i rejuvenacija kože mišića lica, vrata i dekoltea. Tretman je baziran na estetskoj, psihoemocionalnoj, energetskoj i medicinskoj razini.

http://www.ljepotaizdravlje.hr

Jedinstvenost ove metode ogleda se u tome što se cijeli tretman izvodi manualno, a efekat je vidljiv već nakon prvog tretmana.  Zahvaljujuci dubokoj masaži  koja potiče cirkulaciju i protok limfe koža vraća tonus i elastičnost, vidljivost podočnjaka se smanjuje, naglašavaju se konture i oval lica.

http://www.lipadona.com