Posjetite nas i isprobajte

BASIC TRETMANI / OSNOVNA NJEGA

Klasično mehaničko čićenje lica

Oslobodite Vašu kožu od nečistoća, začepljenih pora, akni, mitesera. Klasično čišćenje je osnovni tretman u njezi na putu ka zdravoj, sjajnoj i njegovanoj koži. Tretman se sastoji od uklanjanja make upa i nečistoća, enzimski piling, otvaranje pora uz pomoć vapozona, termo maske ili preparata za omekšavanje sadržaja u porama, digitalna komedoekspresija, dezinfekcija, maska , serum i krema/ spf

Trajanje tretmana je 90 minuta 300kn
Trajanje tretmana je 120 minuta 380kn
*Klasično mehaničko čišćenje lica s masažom lica. Namjenjeno isključivo za kožu bez akni i
upalnih procesa

Tretmani hidratacije

Čak i najproblematičnije kože trebaju hidrataciju. Tretmani hidratacije su poželjni kod svih tipova I stanja kože ako želimo sačuvati I unaprijediti kožnu barijeru, održati optimalan ph, sačuvati kožu od vanjskih čimbenika i oksidativnog stresa. A u konačnici prevenirati i spriječiti preuranjeno starenje kože.

Preparati se kombiniraju prema tipu i stanju kože.

Tretman hidratacije uključuje uklanjanje nečistoća i make upa, piling, masaža 15min ili 30min,
maska, serum/ampula, krema/spf

Trajanje tretmana 60 minuta 250kn

Oksigenacija/Tretman Kisikom

Tretman kisikom hidratizira,pospješuje zacjeljivanje kože, umiruje i osvježava ten. Prikladan je
za sve tipove i stanja kože,čak i najosjetljivije (rozaceja, kuperoza) Naručito ugodan tretman u ljetnjim mjesecima, te nakon vremena provedenog na suncu.Tretman uključuje uklanjanje nečistoća i make upa, piling, masaža 15min, maska, infuzija seruma kisikom, krema/spf

Trajanje tretmana 75 minuta 250kn

LED glow/tretman s led maskom

Dermatološki je dokazano da led terapija na prirodan način jača zdravlje kože, pomaže u borbi
protiv akni i crvenila te pospješuje proizvodnju kolagena. Sigurna je i bezbolna metoda, što je čini idealnom za sve tipove I stanja kože, pa čak i za najosjetljiviju..

samo led maska 20min 60kn
masaža 20min i led maska 20min 150kn
*Potrebno je napraviti seriju od 6 tretmana

Posjetite nas i isprobajte

MESOESTETIC TRETMANI

Mesoestetic Mesopeel/ kemijski piling

Tretmani kemijskim pilingom za eksfolijaciju I dubinsku regeneraciju Vaše kože. Mesoestetic ima široku paletu kemiskih pilinga koji su namjenjeni za uklanjanje mrtvih stanica i nečistoća, djeluju na komedone i akne, pročišćavaju I sužavaju pore, zaglađuju bore i fine linije, zaglađuju ožiljke i uklanjaju/ublažavaju hiperpigmentacije. Nakon serije kemijskih pilinga koža izgleda zdravije i sjajnije, ten kože je ujednačen a tekstura kože bolja.

Trajanje tretmana je 60 minuta 400kn
*preporuka je napraviti seriju od 4 do 6 tretmana

Mesoestetic TCA peel , kemijski piling

Kemijski TCA piling zbog svog snažnog eksfolijativnog efekta namjenjen je za riješavanje problematike kao što su akne, upalni procesi, ožiljci, mrljice i hiperpigmentacije. Može se raditi i u sklopu anti age tretmana/protokola.

Trajanje tretmana 60 minuta 500kn

Mesoestetic Microneedling/ Dermapen tretman

Tretman Dermapenom podrazumijeva aplikaciju Mezoterapijskih koktela u kombinaciji s pulsnom vibracijom. Tanke iglice prave mehaničke mikrotraume u epidermisu i tako motiviramo prirodne mehanizme kože za regeneraciju a samim tim pospješujemo stvaranje kolagena i elastina. Dermapen koristimo u borbi protiv bora, proširenih pora, hiperpigmentacija i mrljica, ožiljaka. Kao I onda kada želimo potaknuti regeneraciju kože, hidratizirati je i unaprijediti njenu teksturu.

Trajanje tretmana 60minuta 650kn ( samo lice )
Trajanje tretmana 90minuta 800kn (lice,vrat i dekolte)
*Preporuka je napraviti seriju od 4-6 tretmana u razmacima od 2 do 4 tjedna

Mesoestetic Globaleyecon

Tretman za borbu protiv višestrukih nepravilnosti za područje oko očiju. Tretman je namjenjen riješavanju problema kao što su: bore, fine linije, podočnjaci,puffy eyes, spuštene vijeđe.

Trajanje tretmana 45minuta 380kn
Paket od 3 tretmana 1000kn
*Preporuka je napraviti serijuod 3 tretmana , u razmacima od 2 tjedna

Mesoestetic Acnelan

Acnelan je tretman za tretiranje akni I upalnih procesa. Tretman se bazira na snažnoj eksfolijaciji i protuupalnom djelovanju. Tretman se radi tek nakon što je koža dobro pripremljena u vidu pripremnih kemijskih pilinga, kao I onda kad je uspostavljena odgovarajuća kućna njega.

Trajanje tretmana 60 minuta 900kn

Mesoestetic Cosmelan

Cosmelan je depigmentacijski tretman s intenzivnim korektivnim učinkom koji regulira pretjeranu
proizvodnju melanina , te tako djeluje na postojeće i spriječava nastanak novih hiperpigmentacija. Prije tretmana potrebno je napraviti odgovrajuću pripremu kože u vidu pripremnih pilinga.

Cijena tretmana 4900kn
*uz kupljeni tretman dobiju se i odgovarajući proizvodi za njegu kože nakon tretmana.
*idealno vrijeme za izvođenje tretmana su jesen/zima