Posjetite nas i isprobajte

ERICSON LABORATOIRE TRETMANI

Hydraclinik

Tretman dubinske hidratacije pogodan za sva stanja kože. Ovim tretmanom podiže se nivo vlage i obnavlja hidrolipidni film. Proizvodi sadrže komplekse proteina, biljne ekstrakte i hijaluronsku kiselinu te je koža nakon tretmana obnovljena i hidratizirana.

Trajanje tretmana je 75 minuta 400kn

Vitamin Energy

Energetski booster s moćnim revitalizirajućim i anti age djelovanjem. Namijenjen je umornim i devitaliziranim kožama, koži bez sjaja, tonusa i elastičnosti. Zahvaljujući dvostrukom djelovanju multivitamina i biljnog taurina koža će dobiti svježiji i zdraviji izgled. Visoka koncentracija vitamina C potiče sintezu kolagena i djeluje izbjeljujuće.

Trajanje tretmana 75 minuta / 500kn

Actibiotic

Tretman namijenjen koži sklonoj aknama , seboreji i prekomjernom lučenju sebuma. Proizvodi bogati fito-kompleksima pomažu koži kod smanjenja hiperaktivnosti lojnica te se smanjuje nastanak mitesera , akni i drugih upalnih procesa.

Trajanje tretmana je 90 minuta / 350kn
*ovaj tretman se može izvoditi i kod problematične koze na leđima
60minuta / 250kn

Skinjexion

Anti age tretman kao zamjena za invazivne postupke u kozmetologiji. Inovativna kombinacija s 3 hi-tech aktivna sastojka djeluju na postojeće bore, i sprječavaju nastanak novih. Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine vezuje veće količine vode te koži daje volumen i svježiji izgled.

Trajanje tretmana 75 minuta / 500kn

Perfection

Tretman protiv hiperpigmentacija. Osnovni sastojci imaju zadatak da umanje postojeće hiperpigmentacije i spriječe nastanak novih.

Trajanje tretmana 75 minuta / 500kn
Preporuka je serija od 8 tretmana( 1-2 tretmana tjedno) a poželjna je i
kombinacija sa Enzymacid tretmanom.

Enzymacid

Eksfolijacija i regeneracija u jednom tretmanu. Kombinacija kemijskog i enzimatskog pilinga poboljšava kvalitetu kože. Namijenjen je kod stanja kože kao što je koža bez sjaja, kod kože s naglašenim borama,hiperpigmentacijama, mrljicama i ožiljcima. Također se preporučuje i kod zadebljane i hiperkeratinizirane kože. Redovitom primjenom ovog tretmana stanje kože se vidljivo poboljšava

Trajanje tretmana 75 minuta / 500kn

Posjetite nas i isprobajte

JULIETTE ARMAND TRETMANI

Ameson Mesotech

 

Ameson Mesotech.Tretman Dermapenom podrazumijeva aplikaciju Mezoterapijskih koktela u kombinaciji s pulsnom vibracijom . Tanke iglice prave mehaničke mikrotraume u epidermisu i tako motiviramo prirodne mehanizme kože za regeneraciju a samim tim pospješujemo stvaranje kolagena i elastina. Koriste se visokokvalitetni i sterilni Ameson Mesotech kokteli.

Trajanje tretmana 75 i/ili 90 minuta
Cijena tretmana 500kn / 700kn
Preporuka je serija od 5 tretmana.

Ameson Mesopeel

 

Ameson Mesopeel Profesionalni kemijski piling za obnavljanje i regeneraciju koze, izbjeljivanje i hidrataciju. Ova linija sadrži AHA I BHA hidroksilne kiseline. Primjenjuje se kod zadebljane, hiperkeratinizirane kože. Kod koža koje imaju nepravilnosti kao što su hiperpigmentacije, ožiljci, izražene bore.

Trajanje tretmana 75 minuta / 450kn
Preporuka je serija od 6 tretmana