Posjetite nas i isprobajte

BASIC TRETMANI / OSNOVNA NJEGA

Klasično mehaničko čišćenje lica

Oslobodite Vašu kožu od nečistoća, začepljenih pora, akni, mitesera. Klasično čišćenje je osnovni tretman u njezi na putu ka zdravoj, sjajnoj i njegovanoj koži. Tretman se sastoji od uklanjanja make upa i nečistoća, enzimski piling, otvaranje pora uz pomoć vapozona, termo maske ili preparata za omekšavanje sadržaja u porama, digitalna komedoekspresija, dezinfekcija, maska , serum i krema/ spf

Trajanje tretmana je 90 minuta 55€
Trajanje tretmana je 120 minuta 70€
*Klasično mehaničko čišćenje lica s masažom lica. Namjenjeno isključivo za kožu bez akni i
upalnih procesa

Tretmani hidratacije

Čak i najproblematičnije kože trebaju hidrataciju. Tretmani hidratacije su poželjni kod svih tipova I stanja kože ako želimo sačuvati I unaprijediti kožnu barijeru, održati optimalan ph, sačuvati kožu od vanjskih čimbenika i oksidativnog stresa. A u konačnici prevenirati i spriječiti preuranjeno starenje kože.

Preparati se kombiniraju prema tipu i stanju kože.

Tretman hidratacije uključuje uklanjanje nečistoća i make upa, piling, masaža 15min ili 30min,
maska, serum/ampula, krema/spf

Trajanje tretmana 60 minuta 50€

Oksigenacija/Tretman Kisikom

Tretman kisikom hidratizira,pospješuje zacjeljivanje kože, umiruje i osvježava ten. Prikladan je
za sve tipove i stanja kože,čak i najosjetljivije (rozaceja, kuperoza) Naručito ugodan tretman u ljetnjim mjesecima, te nakon vremena provedenog na suncu.Tretman uključuje uklanjanje nečistoća i make upa, piling, masaža 15min, maska, infuzija seruma kisikom, krema/spf

Trajanje tretmana 75 minuta 55€
Trajanje tretmana 90 minuta 65€

Celluma Led Phototherapy

Celluma, jedinstvena led terapija na tržištu sa najviše dodjeljenih medicinskih certifikata za tretiranje problema na koži kao što su akne, upalni procesi, ožiljci ,kod problema vlasišta ( rijetka i proređena kosa koja ispada ) kao i u sklopu anti age tretmana. Svoju primjenu našla je i u fizikalnoj terpiji te se koriti kod bolova i grčeva u mišićima, bolovi u zglobovima nakon ozljeda i sl.

Celluma tretman 30min 35€
Celluma paket 6tretmana 180€
Celluma paket 10tretmana 280€
Celluma dodatak tretmanu 25€
*Tretman traje 30 min s tim da za svaku indikaciju postoji preporučeni broj tretmana. Može se raditi samostalno ili u sklopu drugih tretmana.

Posjetite nas i isprobajte

MESOESTETIC TRETMANI

Mesoestetic Mesopeel/ kemijski piling

Tretmani kemijskim pilingom za eksfolijaciju I dubinsku regeneraciju Vaše kože. Mesoestetic ima široku paletu kemiskih pilinga koji su namjenjeni za uklanjanje mrtvih stanica i nečistoća, djeluju na komedone i akne, pročišćavaju I sužavaju pore, zaglađuju bore i fine linije, zaglađuju ožiljke i uklanjaju/ublažavaju hiperpigmentacije. Nakon serije kemijskih pilinga koža izgleda zdravije i sjajnije, ten kože je ujednačen a tekstura kože bolja.

Mesopeel 1 kemijski piling to je piling salicilnom, glikolnom, bademovom ili laktičnom kiselinom.
Mesopeel 2 kemijski piling višekomponenttnim kiselinama za riješavanje akni, hiperpigmentacija , i kao anti age. Tretman uključuje i masažu lica.

Mesopeel 1 trajanje tretmana 45min 60€
Mesopeel 2 trajanje tretmana 75min 75€

Mesoestetic TCA peel , kemijski piling

Kemijski TCA piling zbog svog snažnog eksfolijativnog efekta namjenjen je za riješavanje problematike kao što su akne, upalni procesi, ožiljci, mrljice i hiperpigmentacije. Može se raditi i u sklopu anti age tretmana/protokola.

Trajanje tretmana 60 minuta 70€

Mesoestetic Microneedling/ Dermapen tretman

Tretman Dermapenom podrazumijeva aplikaciju Mezoterapijskih koktela u kombinaciji s pulsnom vibracijom. Tanke iglice prave mehaničke mikrotraume u epidermisu i tako motiviramo prirodne mehanizme kože za regeneraciju a samim tim pospješujemo stvaranje kolagena i elastina. Dermapen koristimo u borbi protiv bora, proširenih pora, hiperpigmentacija i mrljica, ožiljaka. Kao I onda kada želimo potaknuti regeneraciju kože, hidratizirati je i unaprijediti njenu teksturu.

Trajanje tretmana 60minuta 110€ ( samo lice )
Trajanje tretmana 90minuta 130€ (lice,vrat i dekolte)
*Preporuka je napraviti seriju od 4-6 tretmana u razmacima od 2 do 4 tjedna

Mesoestetic Globaleyecon

Tretman za borbu protiv višestrukih nepravilnosti za područje oko očiju. Tretman je namjenjen riješavanju problema kao što su: bore, fine linije, podočnjaci,puffy eyes, spuštene vijeđe.

Trajanje tretmana 54minuta 60€
Paket od 3 tretmana 160€
*Preporuka je napraviti serijuod 3 tretmana , u razmacima od 2 tjedna

Posjetite nas i isprobajte

DERMALOGICA TRETMANI

Dermalogica Pro skin 60

Tretman u trajanju od sat vremena koji ostavlja lice blistavim i sjajnim a Vama pruža čaroban osjećaj opuštenosti. Tretman započinje dvostrukim čišćenjem i Face Mappingom kako bi utvrdili stanje i tip kože. Potom uključuje laganu eksfolijaciju, opuštajuću masažu, serume i maske prilagođene svim potrebama Vaše kože.

Cijena tretmana iznosi 60€

Dermalogica Pro clear

Tretman za kožu sklonu aknama, komedonima i upalnim procesima. Cilj tretmana je dubinski očistiti kožu, hidratizirati je i zagladiti. Smanjiti upalne procese, začepljenja i pojavu ožiljaka i postupalnih hiperpigmentacija. Tretman je kombinacija mehaničkog čišćenja i Dermalogica proclear peela (kemijski piling).

Trajanje tretmana 90 minuta 75€

Dermalogica Pro LuminFusion

Tretman kombinira ciljani piling s retinolom za bolju regeneraciju kože, tehnologiju nano needlinga za dubinsko unošenje aktivnih sastojaka i terapiju LED crvenim svjetlom za vidljivo vraćanje sjaja koži i smanjenje znakova starenja kože bez propratnih efekata crvenila i sl. Idealan tretman ukoliko želite da Vaša koža zablista u vrlo kratkom roku jer su rezultati odmah vidljivi.

Cijena tretmana iznosi 120€